11 september 2018
20:00

Floda BoIF

Referat: Älvängens IK - Floda BoIF

Seriefinal och då fick vi problem som vi aldrig haft tidigare, till en diger skade/sjuklista kom under dagen 4 återbud till. Tack och lov hjälpte juniorlaget och F04/05 oss med tre spelare vilket gjorde att vi kunde genomföra matchen. Första perioden är vi illa ute och vi lyckas inte med mycket alls. Floda leder 0-1 efter första perioden och det var rättvist.
I period 2 och 3 är vi laget som för matchen men vi har svårt att skapa riktiga målchanser. Vi har flyt med att få en kvittering i sista sekunden av period 2 då Emma skjuter i snäv vinkel.
I tredje perioden är det mycket ÄIK och vi lyckas göra två mål och vinner med 3-1. Samtliga tre mål är riktiga krigarmål, långt ifrån snygga mål.
Inte nog med att vi knappt fick ihop lag, vi fick ytterligare skador och sista halvan av matchen fanns det ingen att byta med.
Idag fick många bita ihop, det var bara att köra de 75 minuterna trots att man var dödstrött.
Det är oerhört strongt att slå serietvåan med dessa förutsättningarna, härligt jobbat tjejer och ett extra tack till Anki, Molly och Vilma som ställde upp för oss!